Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz Dinerspel in Gent

Details over dit uitje

Gezelligheid is misschien wel een puur Hollandse uitdrukking, maar die Gentenaren kunnen er zeker ook wat van. Tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent wordt jullie kennis over Vlaamse artiesten en ‘De Belg’ in het algemeen eens goed getest.

Plaats van locatie, een oergezellig Gents eetcafé waar jullie ook tussendoor even genieten van een uitgebreid 3-gangen diner. Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op jullie afvuurt.

Hoe ver gaat reikt jullie kennis van de bekendste wielrenner van Vlaanderen? Wie zijn de leden van het Belgisch koningshuis? Hoe oud zijn de kleinkinderen van Jean-Marie Pfaff? Noem de drie bekendste liedjes van Helmut Lotti? Noem maar op! Tijdens de quiz worden er diverse verrassende muzikale quizvragen gesteld. Aan de hand van muziekfragmenten gaan jullie in teams aan de slag om de antwoorden te geven. Tijdens het onderdeel ‘hints’ wordt het gegarandeerd een dolle boel.

Onze Quizpresentator staat al te popelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor jullie in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is niet alleen de leukste manier om Gent te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan