Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Lunch Game

Details over dit uitje

Op zoek naar een spannende en uitdagende ‘speurtocht’ in het centrum van Gent? De Kolonisten van Catan van Gent Excursies is genoemd naar het nog altijd populaire bordspel maar kan nu ook gewoon in de buitenlucht worden gespeeld.

In teams nemen jullie het tegen elkaar op om een kolonie op te bouwen met behulp van grondstoffen die je op diverse plekken in het centrum van Gent hebt gevonden. Het aardige van dit spel is ook dat jullie ook tussen de bedrijven door gaan lunchen in drie verschillende restaurants. Zo combineren jullie echt culinair genieten met een avontuurlijke city game.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk grondstoffen zien te krijgen waarmee jullie gezamenlijk als team een kolonie kunnen opbouwen. Tijdens het spel gebruiken jullie de door ons overhandigde tablets om achter de locaties te komen waar iets te halen valt. En nog veel meer informatie wordt via de tablets aan jullie doorgegeven. Ook kan je grondstoffen stelen van de concurrerende teams.

Natuurlijk kan je bonuspunten halen door speciale ‘ridderkaarten’te spelen en met tal van andere onderdelen uit het originele bordspel. Grondstoffen kan je uiteraard ook verhandelen om extra punten binnen te slepen. Tussendoor moet je samen met de andere teamleden ook nog wat verrassende foto-opdrachten uitvoeren zodat wij precies zien op welke locaties jullie zijn geweest.

Het spel wordt op gezette tijden onderbroken door gezellige bezoekjes aan voortreffelijke restaurants. Geniet van de Vlaamse keuken en probeer je oor te luister te leggen bij de andere teams, misschien worden er wat geheimen verklapt. In het laatste restaurant worden de punten opgeteld en krijgen de beste kolonisten van ons een prachtige prijs.

Programma-indicatie:

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht
12.00 -13.00 Kolonisten van Catan deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Kolonisten van Catan deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan