8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gentse Avond

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Gentse Avond

Weekendje weg met vrienden of collega’s in Gent? Reserveer het leukste groepsuitje van Gent Excursies! De Gentse Avond is de avond die jullie reserveren om écht feest te vieren.

Wij hebben voor jullie een uitgebreid programma klaar staan vol gezellige activiteiten, te beginnen met een verblijf op onze borrelschuit om met een eerste pintje in de hand te proosten op de goede afloop. Daarna komt deze Gentse Avond pas echt los met een heerlijk voorgerecht uit de Vlaamse keuken.

Jullie begeleiders stellen zich aan jullie voor en nemen gelijk het voortouw door de beste smartlappen in te zetten. Natuurlijk wordt van jullie verwacht een deuntje mee te zingen. Vervolgens wordt het hoofdgerecht geserveerd zodat je even lekker kunnen smikkelen van de creaties van de echte Vlaamse chef. Daarna is het tijd voor onze speciale Gentse quiz waarbij jullie kennis over deze stad op de proef wordt gesteld.

De Gentse Quiz houdt het midden tussen de Zot van Vlaanderen en bijvoorbeeld die altijd gezellige Ik Hou van Holland Quiz. Na de quiz geniet je van het verrukkelijke dessert. Daarna zijn jullie vrij om te doen en laten wat jullie maar willen! Ons advies; een afsluitend glaasje wijn of een pintje in één van de gezellige stadscafé ’s van Gent. Santé!!

In plaats van de quiz kunnen wij ook andere activiteiten voor jullie Gentse Avond organiseren. Neem contact op met onze medewerkers voor een themafeest op maat!

Tijdsindicatie Gentse avond:

17.00 - 17.45: Borrelschuit
17.45 - 18.15: Voorgerecht
18.15 - 19.00: Smartlappen zingen
19.00 - 19.30: Hoofdgerecht
19.30 - 20.30: Gentse quiz
20.30 - 21.00: Nagerecht

Inclusief:
  • Privé boot/borrelschuit
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord
  • Entertainment op maat
  • Gezellige locatie hartje Gent
  • Uitgebreid diner in buffetvorm naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze themafeesten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie party in Gent is onze specialiteit!

Bij Gent Excursies organiseer je elk themafeest, party, bedrijfs- of vrijgezellenfeest op basis van je eigen wensen. Je kan elk thema aanvullen met je eigen creatieve ideeën.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Gent starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Gent Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Gent Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Gent is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Gent Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Gent Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Gent Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan