Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gentse Avond

Details over dit uitje

Weekendje weg met vrienden of collega’s in Gent? Reserveer het leukste groepsuitje van Gent Excursies! De Gentse Avond is de avond die jullie reserveren om écht feest te vieren.

Wij hebben voor jullie een uitgebreid programma klaar staan vol gezellige activiteiten, te beginnen met een verblijf op onze borrelschuit om met een eerste pintje in de hand te proosten op de goede afloop. Daarna komt deze Gentse Avond pas echt los met een heerlijk voorgerecht uit de Vlaamse keuken.

Jullie begeleiders stellen zich aan jullie voor en nemen gelijk het voortouw door de beste smartlappen in te zetten. Natuurlijk wordt van jullie verwacht een deuntje mee te zingen. Vervolgens wordt het hoofdgerecht geserveerd zodat je even lekker kunnen smikkelen van de creaties van de echte Vlaamse chef. Daarna is het tijd voor onze speciale Gentse quiz waarbij jullie kennis over deze stad op de proef wordt gesteld.

De Gentse Quiz houdt het midden tussen de Zot van Vlaanderen en bijvoorbeeld die altijd gezellige Ik Hou van Holland Quiz. Na de quiz geniet je van het verrukkelijke dessert. Daarna zijn jullie vrij om te doen en laten wat jullie maar willen! Ons advies; een afsluitend glaasje wijn of een pintje in één van de gezellige stadscafé ’s van Gent. Santé!!

In plaats van de quiz kunnen wij ook andere activiteiten voor jullie Gentse Avond organiseren. Neem contact op met onze medewerkers voor een themafeest op maat!

Tijdsindicatie Gentse avond:

17.00 - 17.45: Borrelschuit
17.45 - 18.15: Voorgerecht
18.15 - 19.00: Smartlappen zingen
19.00 - 19.30: Hoofdgerecht
19.30 - 20.30: Gentse quiz
20.30 - 21.00: Nagerecht

Inclusief:
  • Privé boot/borrelschuit
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord
  • Entertainment op maat
  • Gezellige locatie hartje Gent
  • Uitgebreid diner in buffetvorm naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze themafeesten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie party in Gent is onze specialiteit!

Bij Gent Excursies organiseer je elk themafeest, party, bedrijfs- of vrijgezellenfeest op basis van je eigen wensen. Je kan elk thema aanvullen met je eigen creatieve ideeën.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan