Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gent culinair

Details over dit uitje

Zoeken jullie nog een ontspannen programma voor dat weekendje in Gent of jullie groepsuitje of bedrijfsuitje? Gent Culinair van Gent Excursies combineert het lekkerste dat de stad te bieden heeft. Wij nemen jullie mee voor een gezellige Bonbon Workshop waarna jullie de dag feestelijk afsluiten met een heerlijk diner en een prachtige rondvaart door het pittoreske centrum van Gent.

15.00 – 18.00 Bonbon Workshop

Welkom in hèt chocolade ‘walhalla’ van Gent. Deze specialist weet echt alles over de Belgische ‘bonbon’ en lekkere pralines te vertellen. De workshop begint met de uitleg “van boon tot praline” vergezeld van een filmpje. Tijdens de workshop mag je uiteraard proeven van diverse chocolaatjes die hier worden gemaakt. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met een groot schot voor en leer je van A tot Z hoe echte topkwaliteit chocola eigenlijk tot stand komen. Na afloop krijgen jullie ook een chocoladevormpje mee naar huis.

18.00 – 20.30 Diner

Na de workshop nemen we jullie mee naar het lekkerste restaurant van Gent waar genoten wordt van echte Vlaamse specialiteiten.

20.30 – 21.30 Koffierondvaart

Tijdens de Gent Excursies Koffierondvaart nemen we jullie mee naar de mooiste monumenten en waterwegen van de stad. Pittoreske huisjes staan tussen statige Middeleeuwse panden en ondertussen genieten jullie van een vers kopje koffie en een lekker Belgisch bonbonnetje.

Inclusief:
  • Bonbon workshop met enthousiaste begeleiding
  • Diner in een restaurant naar keuze / centrum Gent
  • Koffierondvaart met verse koffie/thee en wat chocolaatjes aan boord
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan