Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feest-Op-Maat in Gent

Details over dit uitje

Moet het een vrijgezellenfeest, bedrijfsevent, huwelijksfeest of een jubileum worden? Voor elk feestje in Gent kun je aankloppen voor de originele en creatieve ideeën van Gent Excursies. Een Feest-op-Maat met alles erop en eraan!

Met jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen in onze rugzak, maken wij van elke middag of avond in Gent iets speciaal. Of het nu om een kleine of groter gezelschap gaat, wij weten de beste feestlocaties in Gent fraai aan te kleden en te voorzien van de lekkerste Vlaamse gerechten, entertainers, live bands en alles wat jullie feest verder nodig heeft.

Wil je het water op of wil je er gewoon een dolle boel van maken maar wel op een centrale locatie in het centrum van de stad? Kies uit diverse themafeesten van Gent Excursies of bedenk zelf een speciaal thema en laat ons de rest verzorgen.

Het op maat organiseren van jullie party in Gent is onze specialiteit!

Bij Gent Excursies organiseer je elke party, bedrijfs- of vrijgezellenfeest op maat op basis van je eigen wensen. Je kan elk thema aanvullen met je eigen creatieve ideeën.

Alle feesten van Gent Excursies zijn inclusief:

- Ontvangst met welkomstdrankje
- DJ
- Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
- Buffet
- Borrelhapjes
- Professionele fotograaf
- Locatie centrum Gent.

Combineer jullie feest met onderstaande thema’s en activiteiten:

Sixties, seventies, Eighties, nineties, barok, horror, paarden, voetbal, verjaardag, live muziek, koud en/of warm buffet, dansen, bejaarden, night club, Moordspel, een Gentse avond, cabaret, muziek Quiz, Pokeren, Salsa, Crazy 88, Casino, oud-Vlaamse spelletjes, whisky proeven, Ranking the Stars, Cowboy en Indiaan, theater, Smartlappen zingen, lachen, schermen, Zumba, mannelijk naakt boetseren, tapas maken, lunches of diners.

Onze themafeesten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan