Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

De Jongens Tegen De Meisjes quiz in Gent

Details over dit uitje

Vrijgezellenuitje organiseren of een hilarisch groepsuitje met vrienden en vriendinnen? Deze is altijd uitdagend, altijd onthullend en vooral gezellig. De Jongens tegen de Meisjes Quiz van Gent Excursies is de ultieme ‘battle of the sexes’.

Tijdens deze gezellige quiz gaan jullie in teams vragen beantwoorden over wat de andere sexe tegenwoordig allemaal durft, doet en denkt. Binnen een paar minuten vallen de meeste van jullie al om van het lachen. Hoe lang duurt het gemiddeld voordat vrouwen zich hebben opgemaakt voor een date, hoeveel paar schoenen heeft de gemiddelde dame in de kast staan en waar harsen en epileren de ‘guys’ zich tegenwoordig eigenlijk?

Plaats van handeling, een oergezellig Gents restaurant of stadscafé in het centrum van deze prachtige stad. Onder leiding van onze enthousiaste quizmaster gaan jullie het tegen elkaar opnemen. Pas na afloop kan weer worden gezoend! Er worden een paar prikkelende en uitdagende vragen gesteld en deze worden gestaafd met statistisch zuivere antwoorden.

Vanzelfsprekend is deze quiz helemaal up-to-date wat betreft de nieuwste feitjes en informatie over het gedrag van beide geslachten. Er wordt van elke deelnemer het uiterste gevraagd want de vraag blijft altijd; wie zijn er beter. De jongens of de meisjes?

Inclusief:
  • Goedlachse presentator (m/v)
  • Prachtig achtergronddecor
  • Leuke vragen en spelronden
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Gent
  • Op elke gewenste dag of tijdstip door jullie te boeken!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan