Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Foute Jaren 90 Party in Gent

Details over dit uitje

Wat was er zo fout aan de jaren ’90? Lekker fout zal je bedoelen! Die muziek is in ieder geval nog steeds zeer aanstekelijk. Vooral dat 'Me so horny' van de 2 Live Crew zorgt voor een geslaagd opstartmuziekje van jullie Foute Jaren ’90 Party.

Misschien wel het meest ludieke vrijgezellenfeest of bedrijfsevent dat je op dit moment bij Gent Excursies kan boeken. Met kleine of grotere groepen en superlatieven te over! Lekker retro en eigenlijk dus weer ongelooflijk hip! Terug in de tijd maar eigenlijk helemaal tijdloos….

De tijden van 2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor, Gabberchicks en MC Hammer herleven! Met bijpassende aankleding en decor ben je zo terug in de jaren '90. Een feestelijke ‘Flash Back’, de tijd dat je je eerste vriendje aan de haak sloeg. Er staat een heerlijk buffet (niet uit de 90ties! Maar behoorlijk vers) voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Tevens kan je onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Vlaamse bar. Wat dacht je van een cursus 'hakken voor beginners' en een 90’s Quiz? Samen bespreken we de catering en zorgen we voor een spetterende party voor al je vrienden en vriendinnen.

Vrijgezellenfeest of huwelijksjubileum in Gent organiseren?

De Foute Jaren ’90 Party is zeer geschikt voor speciale gelegenheden waaronder vrijgezellenfeesten of huwelijksfeesten voor partners die elkaar in de jaren ’90 het hof hebben gemaakt! Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en ontdek de Foute Jaren ’90 sfeer zoals die ook echt was!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • DJ
  • Aankleding in stijl
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • 90’s quiz
  • Toplocatie centrum Gent
  • Professionele fotograaf

Optioneel:

- Gabberende gastvrouwen
- Cursus 'Hakken'
- Live optreden van een topartiest uit de jaren '90

Onze themafeesten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie party in Gent is onze specialiteit!

Bij Gent Excursies organiseer je elk themafeest, party, bedrijfs- of vrijgezellenfeest op basis van je eigen wensen. Je kan elk thema aanvullen met je eigen creatieve ideeën.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan