Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Sieraden maken in Gent

Details over dit uitje

Misschien wel het gezelligste groepsuitje voor een vrijgezellendag of een dagje uit in Gent met al je vriendinnen! Deze Workshop Sieraden maken van Gent Excursies vindt plaats in het gezellige centrum en staat geheel in het teken van jullie eigen creativiteit. Maak een paar mooie halssnoeren, een leuk oorringetje of een armbandje onder leiding van een professionele sieradenmaakster.

Als je niet helemaal weet wat je wilt gaan doen, dan is de ‘basisworkshop juwelen maken’ een goede start. Aan de hand van een kleurenkaart zoek je passende glaskralen en edelstenen uit en je leert een simpel slotje te maken. Uiteraard mogen jullie na afloop de gemaakte sieraden mee naar huis nemen.

Keuze uit:

– Basisworkshop ‘zelf juwelen maken’
– Mini workshop eigentijdse armbanden
– Een ring in zilverklei textuur met spuitpasta maken
– Workshop winkeljuweel
– Oorringen maken, de klassieke technieken
– Mini workshop oorringen: creolen
– Armband in Peyote
– Vintage-style juwelen
– Armbandjes maken
– Parels knopen
– Mama en dochter maken juwelen

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Glaskralen, edelstenen en diverse andere materialen
  • Keuze uit diverse workshops
  • Goodie-bag voor de bruid
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Voor een meerprijs van € 12,50 p.p excl. BTW heeft u een grotere keus aan kralen, kunt u uw eigen halssnoer maken, krijgt u een uitleg over het gebruik van kleuren en ontvangt u een kleurenkaart.

Onze workshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De workshops van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze workshop ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan