8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 92 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kerstgevoel in Gent

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Kerstgevoel in Gent

Het Kerstgevoel in Gent Excursies' wintertour is net als dat van u. Wij verwelkomen iedereen die Vrede op Aarde hoog in het vaandel heeft staan.

Gent Excursies wenst u iedere dag een vredig gevoel van welbehagen. De donkere dagen vóór, maar ook ná kerstmis lenen zich daar uitstekend voor.

11:30 - 12:00 Ontvangst

Warme chocolademelk met slagroom en (warm) appelgebak staan als eerste op u te wachten. Deze dag leggen wij u helemaal in de watten. Het prachtige begin van een bijzondere dag!

12:00 - 13.30 Schaatsen

Dan gaat u op weg naar onze ijsbaan. Dit jaar is hij weer volledig geprepareerd voor de ijzers. Geniet van een heerlijk rondje op de schaats! Als u geen schaatsen mee heeft, regelen wij dat voor u. Schaatsen in het hartje van Gent, midden tussen de koek-en-zopie-tentjes en de kroegen…! Hoe winters wilt u het hebben?

13:30 - 14:30 Winterlunch

Na een uurtje te hebben geschaatst, is het tijd voor de lunch. Uiteraard lunchen we in stijl, met hete snert, donker roggebrood met spek en heerlijke broodjes kroket. Mmmmmmmmm (alleen al daarom mag u deze dag niet missen…!)

Wij geven u wel het advies: eet goed, want de dag is nog niet voorbij!

14.30 - 16:00 Winterwandeling

Vanaf ons lunchadres wandelen we via de steegjes en straatjes van Gent naar fraaie monumenten en gebouwen. Onderweg kunnen we de lunch rustig laten zakken en de door het schaatsen gekwelde beenspieren weer langzaam aan tot rust laten komen.

We kunnen niets garanderen, maar stelt u zich eens voor: uzelf midden in een winters tafereel, alsof deze is geschilderd door een oude meester. Wandelen over de besneeuwde Gentse pleinen, het Vrijthof. Even een glijbaantje maken, sneeuwballen gooien. Is het niet heerlijk, het winterseizoen?

16:00 - 16:45 Likeurtje proeven

Koude voeten van de wandeling? Natte ijshanden van het sneeuwballen gooien? Natuurlijk weet Gent Excursies daar raad mee! Wij nemen u mee naar een beroemd proeflokaal. We laten u weer warm worden tijdens deze likeurproeverij, u mag diverse soorten proeven. En nee, we doen niet flauw, u hoeft het niet direct weer uit te spugen… Maar u dient wel te buigen voor het eerste slokje, traditie is traditie!

16:45 - 18:00 Warme wandeling

Uw gids vertelt over het ontstaan van Gent en laat u wederom genieten van de vele monumentale gebouwen, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken en prachtige etalages. Koud? Echt niet!

18:00 - 20:00 Kaasfondue

Aan het einde van deze geweldige dag hebben we nog een speciale afsluiter voor u in petto. We nodigen u uit voor een heerlijke kaasfondue. Gezellig met zijn allen napraten en genieten van de heerlijke fondue en de prachtige ambiance. Let it snow, let it snow, let it snow…!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Gentse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Gent Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement? <