Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijndegustatie & Foodpairing in Gent

Details over dit uitje

Op geheel Vlaamse wijze komt deze wijntasting van Gent Excursies tot stand. Bij een lekker glas wijn hoort namelijk ook een lekker hapje uit de Vlaamse keuken, maar welke wijnen passen nou goed bij een stukje kaas, een stukje vlees of een frisse salade? Ontdek het zelf in het gezellige centrum van Gent waar onze professionele sommelier conseil jullie van harte welkom heet.
Wijndegustatie & Foodpairing is een gezellige tasting waarbij jullie uitleg krijgen over de 6 tot 8 verschillende wijnen die jullie gaan proeven. Smaakbeleving is natuurlijk heel persoonlijk maar toch kan er in het algemeen iets gezegd worden over druivensoorten, de regio waar ze vandaan komen en de meest voorkomende of bijpassende gerechten. Uiteraard gaan we ook een wijn proeven die gemaakt wordt in het Gentse.

Deze degustatie is uitstekend te combineren met een heerlijk diner in de gezellige binnenstad van Gent. Mocht je na deze Wijndegustatie & Foodpairing nog even de Vlaamse keuken willen ontdekken, vraag het onze medewerkers!

Inclusief:
  • Professionele sommelier conseil
  • Leuke locatie hartje Gent
  • Proeverij van 6-8 wijnen met bijbehorende hapjes
  • Diverse thema’s; wijnstreek, druivensoort
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze degustaties/proeverijen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De proeverijen van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze proeverij met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze degustatie/proeverij ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor ladies vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan