Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Champagne degustatie in Gent

Details over dit uitje

Treed binnen in een gezellige champagnekelder in hartje Gent voor het proeven van majestueuze champagnesoorten. Deze degustatie/proeverij is voor de echte liefhebber!

Om alvast te oefenen voor een aanstaand feestje of een bruiloft of om gewoon wat meer te weten te komen over de specifieke druivensoorten die voor authentieke champagnes worden gebruikt. De ‘Grand Cru’, de ‘Premier Cru’ zijn erg lekker maar waarin zit het verschil eigenlijk? Onze sommeliers doen er alles aan om dit op enthousiaste wijze aan jullie uit te leggen.

De beste champagnes komen tot stand op basis van de ‘méthode traditionnelle’. Dit eeuwenoude productieproces wordt gebruikt om champagne of andere mousserende wijnen te maken met als doel; de gisting van wijn in de fles te laten plaatsvinden waardoor deze mousserend wordt. Allemaal leuk en aardig, maar welke druiven worden in champagnes gebruikt? Dit en nog veel meer noodzakelijke informatie komen jullie tijdens deze workshop van Gent Excursies te weten.

Deze champagnedegustatie is een heerlijke workshop voor familie, vrienden of zakenvrienden die ‘in stijl’ hun bezoek aan de stad Gent ‘cachet’ willen geven. Uiteraard kunnen jullie na deze degustatie nog een leuke rondleiding volgen of in een bootje stappen!

Inclusief:
  • Presentatie door professionele sommelier met de noodzakelijke uitleg
  • Degustatie drie soorten champagnes waaronder: 1 glas champagne van de 100 % Chardonnay druif 1 glas van de 100 % Pinot Noir druif 1 glas van de 100 % Pinot Meunier druif.
  • Locatie gezellige champagnekelder in centrum Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze degustaties/proeverijen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De proeverijen van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze proeverij met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze degustatie ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, een gezellige rondleiding of lunch en diner. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan