Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sushi Workshop in Gent

Details over dit uitje

Sushi maken doe je met je vrienden of collega’s! Scherp de messen en maak de mooiste sushi tijdens dit zeer smakelijke groepsuitje van Gent Excursies. Sushi moet niet alleen lekker zijn, het moet er vooral ook mooi uitzien.

Het creëeren van Sushi-hapjes is dus vooral ook een esthetische kunst. Een bereidingskunst die Japanners na vele eeuwen hebben geperfectioneerd. Wil je meer weten hoe je Sushi maakt en wat je daarvoor nodig hebt? Dan is dit zeker de ultieme workshop voor jou!

Voordat jullie met die scherpe messen aan de gang gaan, krijgen jullie eerst wat meer achtergrondinformatie over de essentie van sushi. Wat voor vis wordt meestal gebruikt en welke kleurrijke groente kan je combineren met sushi? Hoe wordt sushi opgediend en hoe bereid je sushi zonder in je vingers te snijden (niet onbelangrijk) en een hele andere soort sushi te serveren?

Na de workshop gaan jullie de hapjes zelf proeven en wordt de ‘sushikoning’ van deze dag uitgeroepen. Hij of zij kan gelijk solliciteren als sushichef in de beste Japanse keukens.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door sushichef
  • Voorgerecht van yakitori-spiesjes
  • Hoofdgerecht – assortiment sushi: maki, urimaki en nigiri / slaatje met gegrilde Sint-Jacobsnoten en citrusdressing
  • Dessert van limoenijs met groene theepoeder en lychee
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Duur: circa 2 uur, zowel ’s middags als ’s avonds mogelijk.

Onze workshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De workshops van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze workshop ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan