Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strip Diner in Gent

Details over dit uitje

Een goed getrainde ‘babe’ of ‘hunk’ met een sixpack, hij of zij komt gewoon langs jullie tafel dansen tijdens dit prikkelende stripdiner van Gent Excursies. Als je dan toch die goede zakenvriend wilt verrassen of met al je maten of vriendinnen die vrijgezellenavond in stijl wilt beginnen, dan is dit het juiste adres!

In het centrum van Gent hebben wij een mooi etablissement weten te vinden dat geschikt is voor de echte lekkerbekken, en dan hebben we het niet alleen over de Vlaamse keuken.
Na het diner komt er een dusdanige stoot binnen dat verlegen naar de vloer staren geen optie meer is. Blozen mag, aanraken is verboden! Met een verleidelijke striptease wordt deze bruisende Gentse avond in stijl afgesloten!

Prima geschikt voor een bachelorparty, een vrijgezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid! Plezant, interessant en erotisch, het ideale uitje voor hormonale inspiratie en culinaire transpiratie!

Inclusief:
  • Verleidelijke Stripper (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Gent
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan