Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Lunch in Gent

Details over dit uitje
popquiz lunch

Gezelligheid is misschien wel een puur Hollandse uitdrukking, die Vlamingen kunnen er ook wat van. Tijdens dit groepsuitje wordt jullie kennis over Vlaamse artiesten en ‘De Belg’ in het algemeen eens goed getest.

Plaats van locatie, een oergezellig Gents café waar jullie ook tussendoor even een pintje kunnen pakken. Deze pop quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op jullie afvuurt.

Hoeveel 'exen' heeft Koen Wauters eigenlijk? Hoe oud zijn de kleinkinderen van Jean-Marie Pfaff? Noem 3 liedjes van Helmut Lotti? Noem maar op!

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd!

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz zeer geschikt om uw groepsuitje in Gent af te trappen!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quiz-presentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een leuke prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Lekkere lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan