Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magische Wijndegustatie in Gent

Details over dit uitje

Een mix van magie en overheerlijke wijnen, dat is de Magische Wijndegustatie van Gent Excursies. Wij combineren de ultieme wijn beleving met verbazingwekkende trucs van een top goochelaar. Onze professionele sommelier conseil presenteert 6 tot 8 verschillende wijnen, santé!

De close-up goochelaar of ‘tafelgoochelaar’ weet jullie tussen het proeven door gezellig te vermaken. Vingervlug tovert hij een nieuwe fles wijn uit de hoge hoed, of een konijn natuurlijk! Deze mix van magie en wijn zorgt voor een opperbeste stemming en is misschien wel de ideale gelegenheid om samen iets te vieren.

Deze degustatie is uitstekend te combineren met een heerlijk diner in de gezellige binnenstad van Gent. Mocht je na deze mix van magie en wijn nog even de Vlaamse keuken willen ontdekken, vraag het onze medewerkers!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding sommelier conseil
  • Optreden van tafelgoochelaar
  • Gezellige locatie hartje Gent
  • Proeverij van 6-8 wijnen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze degustaties/proeverijen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De proeverijen van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze proeverij met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze degustatie/proeverij ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor ladies vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan