Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game Shoot Out – Borrel in Gent

Details over dit uitje

Op zoek naar een avontuurlijk groepsuitje of bedrijfsuitje in het mooie centrum van Gent. Bij Gent Excursies boek je nu de ultieme drietrapsraket. Voorafgaand aan het altijd hilarische en spannende Crime City Shoot Out, genieten jullie eerst van een voortreffelijke Vlaamse lunch. Na afloop wordt het even lekker naborrelen in één van de gezellige stadscafé ‘s in het centrum.

13.00 - 14.00 Begin jullie groepsuitje in Gent met een uitgebreide lunch

Geniet van een uitgebreide Vlaamse lunch samen met vrienden, familie of collega’s en bereid je mentaal voor op wat komen gaat. Het is niet vaak dat je als een crimineel door de stad rent. Vandaag doen jullie dat op een veilige en gecontroleerde manier.

14.00 - 16.00 Open lucht spelprogramma ‘The Crime City Shoot Out’

Het doel van de Crime City Shoot Out is om zo snel en accuraat mogelijk de stad en haar inwoners te beroven. Je hoort het goed, geen juwelier of bank is vandaag veilig. We hebben het niet over kruimelwerk, maar over een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de hoofdprijs! Samen met je handlangers ‘terroriseer’ je het stadscentrum van Gent met behulp van jullie tablets die de locaties aanwijzen. Je kraakt kluizen, verzamelt wapens. Aarzel ook vooral niet om andere teams te beroven, maar kijk uit voor de politie!

Tijdens het spel hebben jullie als team zicht op de bankrekeningen van de concurrentie, hierdoor weet je precies wanneer jouw team een tandje bij moet zetten.

16.00 - 17.00 Borrel

Even een welverdiend ‘Pinteke Pakken’ in een gezellig café. Alle teams komen bij elkaar voor de telling van gestolen buit en de uitreiking van onze fraaie hoofdprijs. Eens kijken welke groep er echt talent heeft om in de onderwereld te overleven. Tijdens de borrel genieten jullie onbeperkt van het reeds genoemde Gentse trappistenbiertje, fris, koffie, thee en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • GPS Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan