Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De lekkerste pintjes van Gent

Details over dit uitje

Boek ‘De Lekkerste Pintje van Gent’ bij Gent Excursies en ontdek de bekendste lokaal gebrouwen bieren in het Middeleeuwse hart van de stad. Jullie starten jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met een kroegenstocht om daarna een uurtje ontspannen rond te varen over de Leie met uitzicht op de Korenlei, ’t Gravensteen en andere bezienswaardigheden. De dag wordt feestelijk afgesloten met een diner in een voortreffelijk restaurant waar echte Vlaamse specialiteiten worden geserveerd.

14.00 – 16.30 Kroegentocht

Ga op stap met een enthousiaste bierliefhebber en stadsgids van Gent Excursies en ontdek de gezelligste en meest bezochte café’s en uitgaansgelegenheden van dit moment. Van café ‘de Dulle Griet’ tot het altijd gezellige ‘Charlatan’ waar ronkende live bands optreden, jullie kroegentocht wordt vooraf uiteraard geheel op maat ingepland en voorbereid.

16.30 – 17.30 Rondvaart – Ontdek de Gentse Bieren

Die Korenlei vanaf een bootje bekijken is toch leuker met een dorstlessend pintje in de hand. Voor echte bierliefhebbers biedt Gent Excursies de ‘Ontdek de Gentse Bieren Rondvaart’, een gezellige, alcoholhoudende ontdekkingstocht inclusief rasechte stadsgids die bordenvol leuke verhalen over de stad zit. Zet je groepsuitje of bedrijfsuitje in gang met een Tripeltje en een stukje kaas.

Alle bekende Gentse monumenten en bezienswaardigheden komen voorbij en de stad begint pas echt te leven als je je oor te luister legt bij hèt stadsorakel van Gent. Per persoon geniet je aan boord van 1 authentiek streekbier, ‘Gentse Tripel’ (33cl) vergezeld van dobbelsteentjes kaas met de beroemde Gentse mosterd van Tierenteyn.

18.00 – 21.00 Diner

Geniet van de Vlaamse keuken in één van Gents mooiste eethuizen en sluit jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in stijl af.

Inclusief:
  • Kroegentocht (incl. 3 drankjes) met privé gids
  • Rondvaart inclusief biertjes aan boord
  • Diner in een restaurant naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Prijs:

10 – 14 personen € 82,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 79,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 77,50 p.p. excl. BTW

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan