Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ladies High Wine Tasting in Gent

Details over dit uitje

Dames opgelet! Bij Gent Excursies boeken jullie een heerlijke High Wine Tasting van wijnen die allemaal door vrouwelijke wijnondernemers op de markt zijn gebracht. Deze ‘ladies special’ wordt uiteraard gecomplementeerd met heerlijke hapjes zoals mini sandwiches, cup cakes, mini quiches en lekkere scones. Een soort high tea maar dan met de lekkerste wijnen van over de hele wereld!

Vrouwelijke wijnmaaksters zijn zeker in opkomst. Misschien hebben vrouwen een nog verfijndere smaak dan mannen, wie zal het zeggen. Onder leiding van onze sommelier conseil Marina Claus genieten jullie van het beste dat Gent te bieden heeft op het gebied van culinaire delicatessen en voortreffelijke wijnen. Zij weet alles over de herkomst van de wijnen en kan er zeer enthousiast over vertellen.

Deze degustatie is uitstekend te combineren met een heerlijk diner in de gezellige binnenstad van Gent. Mocht je na deze Ladies High Wine Tasting nog even de Vlaamse keuken willen ontdekken, vraag het onze medewerkers!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding van vrouwelijke sommelier conseil
  • Leuke locatie hartje Gent
  • Proeverij van 6-8 wijnen met bijbehorende hapjes
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze degustaties/proeverijen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De proeverijen van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze proeverij met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze degustatie/proeverij ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor ladies vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan