Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner Grillrestaurant – Kroegentocht in Gent

Details over dit uitje

Gezellig vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Gent organiseren? Zonder het proeven van het echte Gentse pintje kom je de avond niet door! Maar leg in ieder geval een goede bodem met dit combinatiearrangement van Gent Excursies.

Bovendien organiseren wij die kroegentocht samen met een echte Gentse connaisseur, iemand die de leukste kroegen voor jullie heeft geselecteerd, verstand heeft van dat originele lokaal gebrouwen Gentse pintje en gezellig met jullie mee op stap gaat!

18.00 - 20.00 Diner Grillrestaurant

Voor de vegetarische medemens zoeken wij uiteraard een geschikt culinair alternatief. Geniet van een lekker wijntje en een fantastisch stukje vlees op z’n Vlaams.

20.00 - 23.00 Kroegentocht

Als je Gent echt wilt verkennen en de ‘couleur locale’ van dichtbij wilt meemaken, ga dan op stap met onze eigen Vlaamse kroegtijger. Van de donkerbruine aftandse kroeg met hangende stamgasten tot het hippe stadscafé, de binnenstad zorgt altijd weer voor verrassingen.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in grillrestaurant
  • Gentse kroegtijger als begeleider tijdens de kroegentocht
  • Bezoek aan 4 gezellige kroegen
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan