Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegenspeurtocht in Gent

Details over dit uitje

Van café ‘De Dulle Griet’ tot de hipste kroegen in de binnenstad van Gent, je bezoekt ze allemaal tijdens de altijd avontuurlijke kroegenspeurtocht van Gent Excursies.

Samen met collega’s, familie of vrienden puzzel je van locatie naar locatie, van het ene pintje naar het andere. Door grappige en ludieke vragen te beantwoorden ontdek je telkens de volgende route naar weer een ander gezellig stadscafé.

Voor een Gentenaar is ’t Dreupelkot niet zomaar een bar, het is een begrip. Je komt hier voor jenever en niets anders. ‘t Waterhuis aan de bierkant, de Trollekelder, het Volkshuis, leuke kroegen te over in de binnenstad van Gent! Je moet ze alleen nog zien te vinden en proberen ondertussen nog een beetje nuchter te blijven ook!

Tijdens deze kroegen(speur)tocht maken we het jullie niet al te gemakkelijk; de route wordt namelijk bepaald aan de hand van door jullie gevonden oplossingen. Het adres van de volgende kroeg wordt gevonden aan de hand van allerlei leuke opdrachten die wij voor jullie hebben opgeschreven. Zo ontdek je allerlei leuke feitjes over de fraaie etablissementen en Gentse stadskroegen. Uiteraard kan je in elk café een drankje uitkiezen. Trippeltje dan toch maar weer? Santé!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 4 drankjes
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Gent Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Gent Excursies ‘treasure hunts’ can also be held in the English language)

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan