Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestavond in Gent

Details over dit uitje

Vrijgezellenfeest organiseren of een bedrijfsevent in de binnenstad van Gent? De Feestavond van Gent Excursies wordt in stijl aangekleed inclusief een professionele DJ, een uitgebreid buffet en een optreden van een gezellige artiest. Een feestje bouwen in de binnenstad van Gent is zo geregeld. Neem je beste humeur mee en wij doen de rest!

Wij zorgen voor een prachtige locatie in de stad afhankelijk van het aantal gasten. Jullie worden van harte verwelkomd met een glaasje champagne, bier of wijn waarna jullie genieten van de klanken van onze huisaccordeonist. Schep nog wat op van ons overheerlijke Vlaams buffet en geniet van het optreden van een bekende Gentse artiest.

De avond wordt uitgeleid door onze DJ die de ruimte vult met lekkere dancebeats. Dat wordt feesten tot de late uurtjes om daarna moe maar voldaan terug te keren naar jullie bed. Meer weten over deze feestavond of hebben jullie nog speciale wensen? Neem contact op met onze klantenservice voor een feestavond op maat!

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Artiest / DJ
  • Uitgebreid buffet / diner
  • Toplocatie centrum Gent
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.