Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gent Express in Gent

Details over dit uitje

Dit groepsuitje van Gent Excursies zit vol leuke en spannende uitdagingen. Het decor is dit keer niet de Chinese muur of de uitgestrekte inlanden van Mongolië, maar gewoon de mooiste binnenstad van Vlaanderen.

Net als het bekende Tv-format Peking Express wordt jullie gezelschap verdeeld in teams die tegen de klok en tegen elkaar gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs! Backpacken met een doel dus, je mag je rugzak ook gewoon thuis laten!

In teams van 5 tot 8 personen gaan jullie het ultieme avontuur aan in het centrum van Gent. Jullie weten niet waar je tijdens deze verkenningstocht terecht komt en welke uitdagingen je tijdens het spel allemaal zal tegenkomen. Julie hebben maar één doel: de finale halen...! Tussen het reizen door zal je ook wat bijzondere opdrachten moeten uitvoeren.

Jullie rennen van locatie naar locatie. Misschien kan je een stukje met iemand meeliften maar meestal maak je gebruik van het openbaar vervoer. Je krijgt alleen een OV-kaart mee voor deze reis (een taxi huren is vals spelen!) en zal de locaties zo snel mogelijk moeten zien te bereiken. Dat betekent dat je inventief, snel en vindingrijk moet zijn, goed moet samenwerken en het hele team bij elkaar moet zien te houden.

Uiteindelijk komen jullie allemaal bijeen in een gezellig café voor de prijsuitreiking en een lekker verkoelend pintje. Welk team heeft de route het snelst afgelegd en de opdrachten tot op de letter uitgevoerd? Gent Express laat jullie rennen en vliegen en maakt van jullie groepsuitje een bijzonder ‘luchtig en vluchtig’ avontuur…

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • OV-kaarten
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, ook als bedrijfsuitje te boeken
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan