Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestquizzz in Gent

Details over dit uitje

Je wilt niet zomaar een quiz organiseren maar een speciale happening voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje? Bij Gent Excursies boek je leukste, grootste en de meest komische quizzen geheel op maat. Wij verzorgen het decor, de catering en de quizmaster geheel volgens jullie wensen.

Van een ‘De Zot van Vlaanderen quiz’ tot een echte Popquiz à Gogo, wij hebben vele thema’s in huis om jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest extra plezant maken. In koppels of grotere teams van 5 tot 10 personen, voor elke groep is wel een ideale teamsamenstelling te bedenken.

Onze quizmasters hebben de leukste vragen voor jullie bedacht en zullen deze op geheel ludieke wijze aan jullie stellen! En om het gemakkelijk voor te maken, je mag zelf kiezen aan welke Feestquizzz julie mee willen doen:

Quiz 1: Popquiz
Quiz 2: Zot van Vlaanderen Quiz
Quiz 3: Sport / Voetbal Quiz
Quiz 4: Ranking the Stars Quiz

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Uiteraard wint het team dat de meeste vragen goed beantwoord een geweldige hoofdprijs!

Inclusief:
  • Acteur/quizmaster
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Culinair genieten van de Vlaamse keuken vlak voor of na jullie Feestquiz?

Bij Gent Excursies combineer je elke quiz gemakkelijk met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner in één van de toprestaurants in het centrum van Gent. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor de complete invulling van jullie middag- of avondprogramma!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan