Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Dinner Game in Gent

Details over dit uitje

Maak kennis met de Empire City Dinner Game van Gent excursies: een hypermodern, virtueel GPS spel, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner in drie restaurants in de stad.

De Empire City Game wordt gespeeld in de buitenlucht en werkt als volgt; als manager van een gerenommeerd vastgoedkantoor moet u in samenwerking met uw team snel uw slag slaan. U moet zoveel mogelijk panden in uw portefeuille zien te krijgen zodat uw bankrekening het snelste groeit.

Uw team krijgt meerdere GPS tablets. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad alsmede de locatie van uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s. Door gebouwen als team in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander dichtbij komt stelen ze geld van uw rekening.

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Veel plezier!

Inclusief:
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:
Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan