Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Game in Gent

Details over dit uitje

Geld verdienen door zoveel mogelijk vastgoed te kopen. Dat is de kern van de spannende Empire City Game van Gent Excursies, midden in de stad.

U bent de fictieve manager van een Gents vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw beheer zien te krijgen. U gaat op pad gewapend met GPS tablets. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie? Dan zal uw bankrekening het snelste groeien!

U en uw teamleden krijgen GPS tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele andere extra’s ziet verschijnen. Door met uw team gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Ook wordt tijdens het spel uw kennis over de stad getest. We sluiten het programma af met een drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Gents café.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Gent Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Gent Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan