Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smikkelrondvaart Gent met ‘artisanaal’ gebak

Details over dit uitje

Willen jullie de stad Gent vanaf het water bekijken en ook genieten van de lekkerste delicatessen die ze hier voor handen hebben? Tijdens de Gent Excursies Smikkelrondvaart nemen we jullie mee naar de mooiste monumenten en waterwegen van de stad. Pittoreske huisjes staan tussen statige Middeleeuwse panden en ondertussen wordt genoten van een vers kopje koffie en heerlijk artisanaal gebak.

Voor diegene die het woord artisanaal nog nooit hebben gehoord; artisanaal betekent ambachtelijk gemaakt. Oftwel, verrukkelijke Oost-Vlaamse streekspecialiteiten die alleen in Gent te krijgen zijn! Denk aan bijvoorbeeld echte Belgische bonbons of een mattentaart. Deze rondvaart kunnen jullie ook boeken met een rasechte Gentse stadsgids die van alles weet te vertellen over de bezienswaardigheden waar je langs vaart.

Combineer jullie smikkelrondvaart met andere evenementen van Gent Excursies:

Bij Gent Excursies kan je voor of na de rondvaart ook nog andere evenementen boeken zoals rondleidingen, workshops en spelprogramma’s. Ideaal om een compleet groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent in de steigers te zetten!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Per persoon: 2 koppen koffie of thee of cake à volonté + Belgische chocolaatjes of een mattentaart (Oost-Vlaamse streekspecialiteit)
  • Eén zelfde gebak keuze voor het hele gezelschap
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Optioneel:

Echte stadsgids vol kleurrijke Gentse verhalen

Onze vaararrangementen en boottochten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent is onze specialiteit!

Willen jullie voor of na jullie rondvaart iets bijzonders organiseren in het centrum van Gent? Bekijk eens onze spelprogramma’s en workshops en maak van jullie dagje uit in Gent een belevenis.

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer