Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game Shoot Out in Gent

Details over dit uitje

Wij noemen het een City Game waarin rennen, vliegen en elkaar opjutten weer even mag! Ontspanning door inspanning dus! Dit uitje is avontuurlijk, spannend en bevordert in hoge mate de teambuilding.

We nemen jullie mee voor een heuse virtuele ‘criminele ontdekkingstocht’ door de binnenstad. In teams gaan jullie banken en juweliers beroven. Met behulp van tablets worden locaties doorgegeven en kan je de beweging van de concurrerende criminele bende in de gaten houden. Je gebruikt geen wapens, je gebruikt je verstand en doorzettingsvermogen!

Het doel van de Crime City Shoot Out is om zo snel mogelijk de stad en haar inwoners te beroven. Je hoort het goed, geen bank is vandaag veilig. We hebben het niet over kruimelwerk, maar over een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de eer en felbegeerde hoofdprijs! Samen met je handlangers ‘terroriseer’ je het stadscentrum van Gent.

Met behulp van jullie tablets ontdek je locaties waar iets te stelen valt. Je kraakt kluizen, verzamelt wapens en aarzelt niet om de andere teams te beroven! De politie is evenwel van jullie ambities op de hoogte en doet er alles aan om jullie rooftocht nog moeilijker te maken.

Jullie tocht leidt onherroepelijk naar een gezellig café waar weldra alle andere teams arriveren voor het tellen van de geroofde euro’s. Onder het genot van een lekker pintje wordt aan het meest talentvolle criminele team een prachtige prijs overhandigd.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, ook als bedrijfsuitje te boeken
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Culinair genieten van de Vlaamse keuken vlak voor of na jullie Crime City Game?

Bij Gent Excursies combineer dit spelprogramma gemakkelijk met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner in één van de beste restaurants in het centrum van Gent. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor de complete invulling van jullie middag- of avondprogramma!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan