Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game Shoot Out Dinner in Gent

Details over dit uitje

Wij noemen het een City Event waarin rennen, vliegen en elkaar opjutten weer even mag! Dit uitje is avontuurlijk, spannend en de teambuilding bevorderend. Dit is het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje van Gent Excursies voor iedereen die van een uitdaging houdt.

We nemen jullie mee voor een heuse ‘criminele ontdekkingstocht’ door de binnenstad. In teams gaan jullie banken en juweliers beroven. Met behulp van tablets worden locaties doorgegeven en kan je de beweging van de concurrerende criminele bende in de gaten houden.

Het doel van de Crime City Shoot Out is om zo snel en accuraat mogelijk de stad en haar inwoners te beroven. Je hoort het goed, geen zakenbank is vandaag veilig. We hebben het niet over kruimelwerk, maar over een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de hoofdprijs! Samen met je handlangers ‘terroriseer’ je het stadscentrum van Gent met behulp van jullie tablets die de locaties aanwijzen. Je kraakt kluizen, verzamelt wapens. Aarzel ook vooral niet om andere teams te beroven, maar kijk uit voor de politie!

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat jullie niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kan je al je energie kwijt tijdens dit spannende spel dat wij halverwege zullen onderbreken voor een voortreffelijke culiniare verrassing. Jullie sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht.

Jullie kunnen ook nog kiezen voor een andere gamevariant, de Empire City Dinner Game.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan